Szállítási információk, fuvarköltség

Szállítás GLS futárszolgálattal (házhozszállítás)

A szállítási költség kizárólag Magyarország területére történő szállításra vonatkozik.

Egyéb szállítási címre kérje egyedi kalkulációnkat
 

Szállítási összeg

Szállítási díj (Nettó)

0 -19.990 Ft

     1.850 Ft

19.991 Ft-tól

        0 Ft, a szállítási díjat mi fizetjük!

 

Szállítás pick-pack pontra

 

Szállítási összeg

Szállítási díj (Nettó)

0 - 19.990 Ft

  1.750 Ft

19.991 Ft-tól

      0 Ft, a szállítási díjat mi fizetjük!

 

Amennyiben a termékek raktárunkban elérhetőek, 13:00 előtt leadott rendeléseket már a következő második munkanapon, 13:00 után leadott rendeléseket pedig a rendelés napját követő 3. munkanapon veheted át.

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheted át.

Házhozszállítás szállítási mód esetében a vásárolt termékek össztömege nem haladhatja meg a 40 kilogrammot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát vagy a méretbeli korlát elérésére. Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 40 kilogrammot, cégünk egyedi szállítási díjat kalkulál, melyről e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk. Előzetes egyeztetés alapján mód van személyes átvételre is, ehhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailban.