Noszlopi "Nagypapa" Fokhagymagerezd ecetes lében
Cikkszám: | S002 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Ecetes lében enyhén fokhagyma ízű, frissen roppanós állagú, fehér gerezdek. Összetevők: fokhagyma, paprika csík, sárgarépa csík Kézműves termék Nettó tömeg: 210 g. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Vélemények
Hasonló termékek
A Ghaurved Erdész erdei gombás mustár több, vadon termő erdei gomba zamatát ötvözi. Kissé édeskés, enyhén csípős, pikáns íze páratlan.
Csillagot nyert az angliai prémium élelmiszerek világversenyén Great Taste Awards 2019
A bírálók így vélekedtek róla: “Bársonyos mustár gombadarabokkal. Jó textúra… Imádtuk a mustár aromáját, színét és textúráját… nagyon élveztük, és díjra érdemesnek tartjuk.” “Remek buké: édes, aromás és melengetően gazdag. Kiegyensúlyozott íz, enyhén kesernyés, határozott, de visszafogott savasság, és édeskés fűszeresség. Akárhogy is, nagyszerű mustár.”
E mustárkülönlegesség a húsételekhez hozzáteszi az erdei gombák ízvilágát, de mégis megőrzi a mustár zamatát is.
Legfőképpen marha-, vad húsokhoz ajánlott, de kiváló ízt ad kolbászoknak, virslinek is. Azoknak készült, akik kedvelik az egyedi ízeket.
A különféle szószoknak is kitűnő ízt ad. Különlegességét a több, mint 200 éves eredetű receptúra biztosítja. Csípősségéből veszíthet.
Tartósítószer-, adalék- és színezékmentes kézműves, magyar termék
Nettó tömeg: 200 g.
A Ghaurved Kertész medvehagymás mustár kiválóan ötvözi a mustár és a medvehagyma előnyös tulajdonságait.
A medvehagyma zamata a legkiválóbban sajtos és tejfölös ételekhez adva érződik, de rendkívül különleges ízt kölcsönöz minden salátaöntetnek vagy majonézes ételnek is.
A vegetáriánusok kedvence, bár nem vetik meg a húsevők sem, mert enyhén csípős íze egyaránt illik zöldségfélékhez és a húsokhoz is.
Krémes állaga, kissé hagymás-fokhagymás ízvilága páratlan.
Tartósítószer-, adalék- és színezékmentes kézműves, magyar termék
Nettó tömeg: 200 g.
A Ghaurved Ínyenc magos mustár nemcsak sárga, de fekete mustármagot is tartalmaz, mely még jobban kiemeli karakterességét.
A szájba kerülve előbb édeskés, majd amikor a magok elpukkannak, érződik igazán csípős, pikáns íze.
Kolbászhoz, virslihez a legkiválóbb, de jól lehet vele húsok sütésekor is bánni. A sütőben a húst megvédi a kiszáradástól. Ízletes, látványos, és hasznos burkot adva a kész ételnek.
Igazi ínyenceknak való csemege.
Tartósítószer-, adalék- és színezékmentes kézműves, magyar termék
Nettó tömeg: 200 g.