Házi szilvalekvár cukor nélkül, kerámia csuporban 500 g.
Cikkszám: | L007 |
Elérhetőség: | Raktáron |
A különböző szilvafajtákból (lepotica, stanley, besztercei) cukormentesen készülő lekvárt cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Szellős helyen tárolva évekig eltartható. Noszvaj, többek között szilvalekvárjáról híres, ahol a lekvárfőzés története évszázadokra nyúlik vissza „Magvazd (vagy a helyi szójárás szerint: „faggasd”) ki a szilvát, tedd üstbe, és főzd addig, míg egy csepp víz sem marad benne, és „megáll a kanálban” (mennyiségtől függően 10-20 órát). Ezzel a módszerrel évekig eltartható lekvárt készíthetsz.” | |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Vélemények
Hasonló termékek
A Szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, rituális mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték az itt termő Nemtudom szilvából, míg elérte kívánt állagát. Tisztelgünk e nemes hagyomány előtt.
A Szatmári szilvalekvárt belga étcsokoládéval egészítettük ki
100 g termék 80 g szilvalekvár és 20 g. étcsokoládé felhasználásával készült.
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolandó
Nettó súly: 600 g.
A Szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, rituális mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték az itt termő Nemtudom szilvából, míg elérte kívánt állagát. Tisztelgünk e nemes hagyomány előtt.
100 g termék 90 g. szilvalekvár és 10 g. homoktövis velő felhasználásával készült.
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolandó
Nettó súly: 580 g.
A Szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, rituális mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték az itt termő Nemtudom szilvából, míg elérte kívánt állagát. Tisztelgünk e nemes hagyomány előtt.
100 g termék 350 g gyümölcs felhasználásával készült.
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolandó
Nettó súly: 600 g.