Pannonhalmi Rozé "MOSOLY"
Cikkszám: | IT010 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Rozé egy mosoly amit, ha önzetlenül adunk megváltoztatja a napod, vagy akár az egész életünket is. Merlot és kékfrankos szőlőből készült üde és gyümölcsös, a mindennapok rozébora. Megnevezés: Pannonhalmi Rosé "mosoly" Évjárat: 2019 Besorolás: Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz rozébor Szőlőfajták: 70% merlot, 30% cabernet franc Termőhely: Nyúl Gerha-dűlő Palack méret: 0,75 L (csavarzáras, fehér bordói palack) Ajánlás: Fogyasztását 12-14 °C -ra lehűtve ajánljuk. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Vélemények
Hasonló termékek
Tramini, Irsai Olivér, Cserszegi fűszeres és Chardonnay fajták házasításával egy nagyon szép összhang alakult ki. Illatában a tavaszi jázminhoz hasonlít legjobban. Íze a trópusi gyümölcsök összessége. Valami felejthetetlen élményt nyújt.
Megnevezés: Pannonhalmi Jázmin Cuvée
Évjárat: 2018
Besorolás: Védett eredetű száraz fehérbor
Szőlőfajták: 33% Cserszegi fűszeres, 33% Tramini, 33% Pinot blanc
Termőhely: Nyúl
Palack méret: 0,75 L (csavarzáras, őszi lomb színű rajnai palack)
Ajánlás: Fogyasztását hal és szárnyas ételekhez, 12-14C -ra lehűtve ajánljuk.
Az élmények számolatlanul is mindannyiszor megújulnak, s talán épp ezt a tulajdonságot hordozza a bor.
Megnevezés: Pannonhalmi Irsai Olivér "élmény"
Évjárat: 2019
Besorolás: Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz fehérbor
Szőlőfajták: 100% Irsai Olivér
Termőhely: Győrújbarát Báródomb-dűlő
Palack méret: 0,75 L (csavarzáras, fehér bordói palack)
Ajánlás: Fogyasztását bárhol, bármikor 12 °C -ra lehűtve ajánljuk.
„Nem akarok a hobbid lenni, minden perced kitölteni, de néha állj meg haverokkal belőlem egy kortyot inni.” – szólt a Rajnai rizling
Megnevezés: Pannonhalmi Rajnai Rizling "party"
Évjárat: 2018
Besorolás: Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz fehérbor
Szőlőfajták: 100% rajnai rizling
Termőhely: Pannonhalma Széldomb-dűlő
Palack méret: 0,75 L (csavarzáras, olivazöld rajnai palack)
Ajánlás: Fogyasztását hal és szárnyas ételekhez, sajtokhoz, 12-14 C -ra lehűtve ajánljuk.