Kézműves csomagok ajándékba

Kézműves csomagok ajándékba

Sokszor gondolkodunk el azon, hogy vajon mennyire is elég egy darab apróság ajándékba. Ha nem szeretnénk egy minőségi csokoládéval vagy egy kisebb méretű porcelánnal beállítani az ünneplésre, akkor van egy remek hírünk. A magyar kézműves termékek már csomagban is kaphatóak, aminek köszönhetően kész összeállításokból válogathatsz. De lássuk, hogy milyen lehetőségeid is vannak minderre webáruházunkban!

Magyar kézműves termékek csomagban

A ma piacon lévő ajándékcsomagokért általában mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Nálunk azonban több árkategória közül is választhatsz, így nem szükséges végig menned a többezer forintos összeállítások során.

Ajándékcsomagok 4.000 Forint alatt

A magyar kézműves termékeket tartalmazó kisebb méretű meglepetések között megtalálható például az “Aprócska”, illetve az “Édeske” kombináció is. Az előbbi tartalmaz egy mini vilmoskörte pálinka, 0,04 deciliteres kiszerelésben, illetve egy kis nassolnivaló is. Az étcsokoládéba mártott tökmag tökéletes kiegészítője egy esti filmnézésnek. A hullámos dobozban szállított csomagunk esetében ráadásul a csomagolóanyagról sem kell gondoskodnod.

Az “Édeske” ezzel szemben vörös áfonya drazsét, narancshéj változatot, mini gesztenyemézet és mini vilmoskörte pálinkát tartalmaz. A masnival átkötött doboznak hála pedig már meg is van oldva az egész ajándékvásárlás.

Ha még ennél is extrábbra gondoltál, akkor pedig válaszd bátran a “Pici figyelmesség”-et, amelyben szintén van egy ízletes pálinka, egy forró csokoládé, illetve egy kis csokiba mártott finomság is. A borokat kedvelők számára pedig rendelhetsz Pannonhalmi Rozé bort és kandírozott citromhéjat tartalmazó kombinációt is. Látod, hogy rengeteg minden kihozható 4.000 Forintos büdzséből is?

Összeállítások 4.000 Forint felett

Amennyiben azonban több pénz áll rendelkezésedre, egy nagyobb ajándékban gondolkodsz, akkor sincs minden veszve. A “Tüzes” megnevezésű változatunkban prémium lepotica szilvapálinka, aranyszarvas chili szósz és wasabis tökmag is helyet kapott. A gyümölcsöt ízt kedvelők számára pedig jó megoldás lehet a “Csupa barack”, ami mindenféle barackos különlegességet tartalmaz. Van benne egy prémium kajszibarack pálinka 0,5 literes kiszerelésben, egy pálcikás forró csoki a hideg téli napokra, illetve egy barackpálinkás bonbon a megfelelő kombináció kedvéért. A papír díszdoboz pedig a csomagolásról is gondoskodik.

Talán a legkülönlegesebb ajándékcsomagunk a “Bórkódex”. A doboz egy ízlésesen kidolgozott fa változat, amelyet selyem béléssel egészítettek ki. Ebbe három darab minőségi bor fér bele, amit Te magad vásárolhatsz meg. Amennyiben segítségre van szükséged mindebben, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi az elvárásaidnak megfelelően választjuk ki bele a tökéletes borokat.

Összegezve

A magyar kézműves termékeket már csomagban is megvásárolhatod. Legyen szó olcsóbb vagy éppen drágább kiadásról, mi mindenre találunk megoldást. Négyezer forint alatt is számos összeállítás közül válogathatsz, de ha több pénz áll rendelkezésedre, akkor rendeld meg például a különleges “Bórkódexet”, amibe igény szerint segítünk kiválasztani a megfelelő italokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog