DiaB Teakeverék Herbatea
Cikkszám: | F022 |
Elérhetőség: | Raktáron |
A DiaB teát úgy állítottuk össze, hogy a cukorbetegség számos tünetére találjunk megoldást. A teakeverékben lévő hét gyógynövény régóta ismeretes és használatos a cukorbetegség kezelésére. Összetevőit vértisztítóként, immunrendszer erősítőként, rossz közérzet javítóként, vízhajtóként, álmatlanság okozta kellemetlenségek kezelésére használják. Összetétel: csalánlevél, katánggyökér, pitypanggyökér, orbáncfű, áfonyalevél, fehérbabhéj, bodzavirág, körömvirágszirom
Fogyasztását 6 éves kortól ajánljuk.
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Vélemények
Hasonló termékek
Válaszd a Herbatea Marci teát mert:
természetes íze miatt nagy kedvenc lehet a családban
nem tartalmaz semmilyen hozzáadott aromát, ízfokozót
válogatott gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült
télen melegen, nyáron hidegen is fogyasztható
Használati javaslat: 1 teáskanál teakeveréket leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd hűlni hagyjuk.
Leszűrjük, majd tetszés szerint ízesítve fogyasztható.
Összetevők: Fekete berkenye, almaszirom, csipkebogyó hús, bodzabogyó, hibiszkuszvirág és borókabogyó
Egy dobozból 40-45 csésze tea készíthető el.
Nettó tömeg: 100 g.
Válaszd a Herbatea Sára baba teát:
Mert közismert jótékony hatású gyógynövényekből készült
Mert nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékokat 100%-ban természetes
Mert naponta használhatod a pocakfájós babánál vagy jóízű folyadékbevitelként
Mert több éve bizonyított a kismamák és babák elégedettségére
Nettó tömeg: 70 g.
Hogyan készül a finom forralt bor?
A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.
A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de az alkoholtartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről.
Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos, de a rumos cukor karamellizálódva különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.
Nettó tömeg: 100 g.