Rólunk

Szeretettel üdvözöllek WEB áruházamban.

Szeretnél megajándékozni valakit, de nem ismered túl jól ahhoz, hogy valami nagyon személyre szóló ajándékkal lepjed meg, de mégis valami különlegeset, szépet, finomat képzeltél átadni? Azt hiszem gyakran kerülünk ilyen dilemmába, hogy mivel is tudnánk kedveskedni, örömet okozni.  A cégek többsége is így van ezzel, amikor munkatársait, partnereit igyekszik megajándékozni születésnapra, névnapra, karácsonyra, üzleti találkozóra vagy egyéb alkalomra.

Tapasztalatom, meggyőződésem hogy minőségi kézműves terméket kapni, illetve ajándékozni is jóval nagyobb örömet okoz mindannyiunknak,  mint egy személytelen, bármely üzletben hozzáférhető tucatcikk. 

Ez a meggyőződésem vezetett ahhoz, hogy a magyar kézműves termékek színe-javát összeválogatva ajánlhassam ajándékcsomagjaimat, termékeimet.

Személy szerint én mindig is vonzódtam a nem „tucat” termékek, a kiváló minőség, a különleges ízvilágok iránt. Előszeretettel jártam különféle vásárokba, ahol a kézművesek olyan szeretettel beszéltek a termékeikről, ahol a megkóstolt finomságokon érezni lehetett törődést, szakértelmet és a szorgos kezek munkáját.

A csokoládék, lekvárok, kekszek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott tartósítószert, adalékot, ízfokozót, a mézek valódi méhek szorgos munkájával készültek, a kerámiák kézzel festettek, szinte nincs két egyforma közöttük. 

Termékeimet, illetve csomag ajánlataimat szívből ajánlom mind magánembereknek, mind cégeknek, ha egy igazán különleges kuriózum ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket, dolgozóikat, illetve partnereiket.

Cégek részére több termék, illetve csomagolás egyedi arculattal, cégre szabott saját logoval is rendelhető, ezekhez szíveskedj egyéni ajánlatot kérni.

Fontos célom a magyar kézműves termékek piacon való megjelenésének segítése, népszerűsítése, támogatva a magyar gazdasági élet ezen szegmensét is.

Fridrichné Gyömörei Éva