Garancia

Szolgáltatásunkért teljes garanciát vállalunk, mert biztosak vagyunk termékeink minőségében. Ha Te mégsem vagy 100%-ig elégedett a termékkel, vagy az ajándékcsomaggal, jelezd nekünk és válassz cserét, vagy visszaadjuk pénzedet! Tudj meg többet az örömgarancia címszó alatt

Biztosan tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket indoklás nélkül is. Ez az úgynevezett elállás. Ha a www.mindmagyar.hu-n vásárolsz, akkor az elállási határidőt - a törvényben előírt 14 napot - megduplázzuk, tehát 28 nap áll a rendelkezésedre, hogy meggondold magad!


Ennyire könnyen élhetsz a 28 napos pénzvisszafizetési garanciával:

  • Jelezd szándékodat a fenti határidőn belül az info@mindmagyar.hu mail címen
  • Igaz, hogy indoklás nélkül is elállhatsz a vásárlástól, de ha azért küldöd vissza, mert nem vagy elégedett a termékkel, akkor megköszönnénk egy rövid indoklást.
  • Az elállási nyilatkozat elküldését követően küldd vissza a termékeket a címünkre:

HLF-INNO Kft Győr, 9011 Győr, Egysori út 39/B

A szállítási költség Téged fog terhelni

  • Elállás esetén az általad kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállás és az áru visszaszolgáltatását követő 14. napon belül visszatérítjük.

Kizárólag a Te rendelésedre készített „egyediesített” céglogóval, egyéb egyedi felirattal ellátott termékekre, díszdobozokra az elállást nem tudod érvényesíteni!