Hét próba a Csillagösvényen társasjáték
10.950 Ft (8.622 Ft + ÁFA)
Hét próba a Csillagösvényen társasjáték
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Hét próba a Csillagösvényen társasjáték

10.950 Ft (8.622 Ft + ÁFA)

Régi magyar tárgyak, híres emberek, épületek...

A játék folyamán megismerkedhetünk a magyar történelem nagyjaival, eredményesen küzdő sportolóival, az alkotó gondolkozású feltalálóival és felfedezőivel, a lelkünket megszépítő művészeinkkel, a szemet gyönyörködtető épületekkel, a gyógyító erejű növényeinkkel és nem utolsó sorban őshonos állatainkkal.

A játékot színesebbé teszik a régi mesterségek eszközeiről készült rajzok és a híres emberekről, épületekről, növényekről, állatokról készített rajzok és fotók.

Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2021. 02. 02. -
A legjobb társasjáték, amivel eddig játszottunk. Már a nyolcévesünk is be tudott kapcsolódni. Izgalmas és sokat nevettünk játék közben. Játszottuk úgy is, hogy mindenki egyedül volt és úgy is, hogy csapatokat alkottunk. Akár 50 ember is játszhat vele csapatokra bontva. Többek között magyar történelem, művészet, építészet, sportolók, feltalálók, felfedezők, állatok, gyógynövények, régi tárgyak szerepelnek benne. Rendkívül jó! Nálam csillagos ötös!!! Már vettem plusz ötöt ajándékba is... :)

Hasonló termékek

Magyar kártya

Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér:))

Raktáron

Kártya - Magyar várak

Egy olyan egyedülálló játékkártya, amely bemutatja a történelmi Magyarország területén lévő várakat, egyformán élve a kép és a szó adta lehetőségekkel. A magukért beszélő fényképeket körülvevő szöveges magyarázatok még jobban kihangsúlyozzák a csodálatos erődítményeket.

Raktáron