Forralt bor fűszerkeverék 100 g.
Cikkszám: | F009 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Hogyan készül a finom forralt bor? A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe. A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben. Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos, de a rumos cukor karamellizálódva különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”. Nettó tömeg: 100 g. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Vélemények
Hasonló termékek
Válaszd a Herbatea Sára baba teát:
Mert közismert jótékony hatású gyógynövényekből készült
Mert nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékokat 100%-ban természetes
Mert naponta használhatod a pocakfájós babánál vagy jóízű folyadékbevitelként
Mert több éve bizonyított a kismamák és babák elégedettségére
Nettó tömeg: 70 g.
A Dél-Afrikából származó vörös fokföldirekettye (Aspalathus linearis) hajtásaiból készült tea, kedvező élettani hatásai és finom íze miatt, a modern életmód kitűnő kiegészítőjének bizonyult.
Ásványi anyagokban gazdag, cserzőanyag-tartalma alacsony, antioxidáns tulajdonságánál fogva lassítja az élettani öregedést. Reggel élénkítő, nappal szomjoltó, este nyugtató hatása van. Nem csak hagyományosan forró italként, hanem jeges hűsítőként, jeges teaként is kitűnő ízű, és jótékony hatású.
Nettó tömeg: 100 g.
Válaszd a Herbatea Marci teát mert:
természetes íze miatt nagy kedvenc lehet a családban
nem tartalmaz semmilyen hozzáadott aromát, ízfokozót
válogatott gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült
télen melegen, nyáron hidegen is fogyasztható
Használati javaslat: 1 teáskanál teakeveréket leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd hűlni hagyjuk.
Leszűrjük, majd tetszés szerint ízesítve fogyasztható.
Összetevők: Fekete berkenye, almaszirom, csipkebogyó hús, bodzabogyó, hibiszkuszvirág és borókabogyó
Egy dobozból 40-45 csésze tea készíthető el.
Nettó tömeg: 100 g.