Öt kézműves márka legnépszerűbb termékei

Öt kézműves márka legnépszerűbb termékei

A magyar kézműves termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fiatal és az idősebb korosztály körében. Van pár márka, akik előszeretettel készítenek egyedi darabokat, amik nemcsak népszerűek, de még ehetőek és finomak is egyben. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyan terméket, amik ajándéknak sem utolsók.  

Alkoholos bonbonok 

A Csoki Sweet márka számos ízben készít alkoholos bonbonokat, amit akár férfiaknak, akár hölgyeknek is adhatunk. A pálinkás változatok ráadásul remek választások az igazi hazafiknak, akik bármilyen formában imádják a gyümölcsös nedűt. A vilmoskörtés, 80 grammos kiszerelésben beszerezhető meglepetést folyékony, valódi pálinkával töltötték meg. Az ét- és a tejcsokoládés verzió egyaránt különleges ízkombinációként került a magyar kézműves termékek webáruházunkba.  

Sós karamellás szaloncukor 

A Demeter sós karamellás karácsonyi édessége 2020-ban az év szaloncukra volt. Az egyedülálló édes karamellás és sós ízt tejcsokoládés burokba foglalták, ami még a legkisebbeket is meggyőzheti a kézműves termékek fogyasztásáról. A márka kínálatában találhatsz továbbá zserbós, de még vegyes alkoholos változatot is egyaránt. Ezeket az ízeket a webshopunkból is könnyedén beszerezheted, ha valami különlegesre vágysz.  

Tokaji balzsamecet válogatás 

A Téli válogatás által piacra dobott Tokaji balzsamecet csomag három üveg 40 milliliteres darabot tartalmaz. A díszdobozban szilvás-vaníliás, gránátalmás és birsalmás ízesítésű ecetet találhatsz. Ezek a különlegességek csak ebben a formában beszerezhető kézműves kombinációk. Nem véletlen lett ekkora siker, hiszen ezekkel bármilyen ételt ízletessé és fenségessé varázsolhatunk.  

Fűszerkeverékek 

A Herbatea manufaktúra számos fűszerkeveréket kínál eladásra. Van köztük babáknak való tea, de még forralt boros kombináció is egyaránt. Utóbbi az ital alapvető hozzávalóit tartalmazza, mint a fahéj, a citrom, valamint a szegfűszeg. Ennek segítségével otthon, akár pillanatok alatt készíthetünk rendkívül finom forralt bort a téli időszakban. Különleges és vendéglátásra is alkalmas fogásra vágysz? Akkor érdemes a forralt boros edényre egy szűrőt tenni, amelyre süvegcukor és rum kerül, amit végül meg kell gyújtani. Ez nemcsak látványos, de még egyedülálló ízt is kölcsönös az ital számára.  

Bolyhos pálinka 

A Bolyhos pálinkák nagyon népszerű termékeink, hiszen számos ízben és csomagolásban lehet őket megvásárolni. Az ágyas szilvapálinkát például papírhengerben is megrendelhető termékünk, amit ebben a formában megvásárolva már át is adhatunk a szerettünk számára. Az 50%-os alkoholtartalommal rendelkező üveg 0,04 literes kiszerelésben szerezhető be, remek kiegészítője egy ajándékcsomagnak is.  

Összegezve 

Hazai kézműves termékek között válogatnál? Akkor bízunk benne, hogy a cikkben felsorolt termékeink között találsz magad számára megfelelő meglepetést. Lehet szó pálinkáról, fűszerkeverékről, csokoládéról, vagy éppen szaloncukorról, a magyar kézműves termékek webáruházunkból számos egyedi terméket rendelhetsz, akár ajándékba is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog