A quinoás-pekándiós granolánk ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet.
A mandula, pekándió és kókusz valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább.
A pirított magvak krémesen ropogós állagához a puffasztott quinoa és köles ad egy könnyed kontrasztot.
FONTOSABB ÖSSZETEVŐK ÉLETTANI HATÁSAI
A Quinoa & Pecan íz tele van értékes tápanyagokkal. A pekándió kiváló forrása a különböző nyomelemeknek, mint a mangán, réz, magnézium, foszfor, de például B1-vitamint és proteint is bőséggel tartalmaz. A diófélék közül az egyik legmagasabb antioxidáns kapacitással rendelkezik. Hozzájárul a koleszterinszint kiegyensúlyozásához és számos összetevője segíti az egészséges testsúly megtartását.
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabpehely, napraforgómag, kókuszpehely, mandula, pekándió (5%), bio agávé szirup, juharszirup, extraszűz olívaolaj, tökmag, bio puffasztott quinoa (1%), só, fűszerek.
100g TÁPANYAGTARTALMA
|
Energia
|
1,989 kJ / 475kcal
|
|
Zsír
|
26 g
|
– Telített zsírok
|
8 g
|
Szénhidrát
|
46 g
|
– Cukor
|
14 g
|
Rost
|
8 g
|
Fehérje
|
11 g
|
Só
|
0.6 g
|
Kiszerelés: 250 g.
BEVIZSGÁLT GLUTÉNMENTES TERMÉK. GLUTÉNMENTES ÜZEMBEN KÉSZÜLT.
|