Marci kedvence gyümölcs teakeverék 100 g.
Cikkszám: | F020 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Válaszd a Herbatea Marci teát mert: természetes íze miatt nagy kedvenc lehet a családban nem tartalmaz semmilyen hozzáadott aromát, ízfokozót válogatott gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült télen melegen, nyáron hidegen is fogyasztható Használati javaslat: 1 teáskanál teakeveréket leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd hűlni hagyjuk. Leszűrjük, majd tetszés szerint ízesítve fogyasztható. Összetevők: Fekete berkenye, almaszirom, csipkebogyó hús, bodzabogyó, hibiszkuszvirág és borókabogyó Egy dobozból 40-45 csésze tea készíthető el. Nettó tömeg: 100 g. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Vélemények
Hasonló termékek
A DiaB teát úgy állítottuk össze, hogy a cukorbetegség számos tünetére találjunk megoldást. A teakeverékben lévő hét gyógynövény régóta ismeretes és használatos a cukorbetegség kezelésére.
Összetevőit vértisztítóként, immunrendszer erősítőként, rossz közérzet javítóként, vízhajtóként, álmatlanság okozta kellemetlenségek kezelésére használják.
Elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, mint egy átlagos teának, mert a bennük lévő gyökerek igénylik a hosszabb áztatást.
Összetétel: csalánlevél, katánggyökér, pitypanggyökér, orbáncfű, áfonyalevél, fehérbabhéj, bodzavirág, körömvirágszirom
Készítése: 1 teáskanál DiaB teakeverék 2,5 dl forró víz 45-50 perc áztatás
Fogyasztását 6 éves kortól ajánljuk.
Nettó tömeg: 70 g.
Válaszd a Herbatea Sára baba teát:
Mert közismert jótékony hatású gyógynövényekből készült
Mert nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékokat 100%-ban természetes
Mert naponta használhatod a pocakfájós babánál vagy jóízű folyadékbevitelként
Mert több éve bizonyított a kismamák és babák elégedettségére
Nettó tömeg: 70 g.
Hogyan készül a finom forralt bor?
A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.
A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de az alkoholtartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről.
Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos, de a rumos cukor karamellizálódva különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.
Nettó tömeg: 100 g.