Leírás és Paraméterek
Fogyasztási módok
Tea: Hagyományos teaként 2-2,5 dl forró vízzel leöntve, valódi illat és íz aromában gazdag, igazi gyümölcsteát készíthetünk.
Gyümölcsös tej: 2-2,5 dl forró tejjel elkeverve finom gyümölcs varázst készíthetünk, a hideg téli napokra.
A nyári hőségben is javasolt a kis üveges sült teát, 2 dl hideg tejjel elkeverni és meginni.
Gyümölcsturmix: Akár hideg, akár meleg tejjel összeturmixolva a sült teát, ízletes gyümölcsturmixot kapunk. Ízlés szerint kedvenc gyümölcseinkkel is gazdagíthatjuk.
Jégkása: Meleg napokon, hűsítő italt is készíthetünk belőle, ha poharunkat megtöltjük jéggel, jég-darával, majd beleöntjük a kis üveges sült teát. Ezek után felöntjük 3 dl szódával, díszíthetjük egy szelet citrommal, mentalevéllel esetleg a citromfű levelével, és máris egy csodálatos hűsítő italt kapunk.
Koktél: A sült teákból készíthetünk sokféle koktélt, de minden esetbe figyelembe kell venni, hogy nem szabad illatos alkoholt keverni a tervezett koktélba, mert elvonja a gyümölcs ízét, aromáját és illatát.
Javasolt koktél alkohol Bakardi-Vodka-Gin-Fehér Rum ezek az alkoholos italok, sem illat sem színanyagot nem tartalmaznak, így nem fogják megváltoztatni a jelleget adó gyümölcsünk aromáját. Fél koktélos pohárnyi jégdara, egy kis üveges tetszés szerint kiválasztott ízű sült tea, egy kis adag (0,3) alkohol, kis mentalevél, egy szelet Lime, és mehet a szóda, vagy a jeges víz, és máris kész a koktélunk.